Om oss

Nordic Hotel Support har sitt utspring i Hotel Supply og har således lang erfaring med hotellbransjen

 

Vårt mål er å kunne tilby et bredt utvalg av hotellprodukter med høy kvalitet og  til riktig pris til hele det Skandinaviske markedet. Vår primære målgruppe er  hoteller og  overnattingssteder og institusjoner. Vi leverer alt fra gjesteartikler, dispensere, minibarer, safer, lamper, baderomsbeslag hotelinnredning, tekstiler, ekstrasenger, KABA hotellåser, skopussemaskiner og stuepiketraller/baggasjetraller. mm.

 

Nordic Hotel Support, tidligere Hotel Supply Norge AS, har vært i hotellbransjen i over 30 år. Med vår lange erfaring som leverandør av ideer og produkter til bransjen vet vi hvor viktig riktige produkter av høy kvalitet er for at hverdagen på hotellet skal oppleves mest mulig problemfri. Energien skal brukes til å yte service og få gjestene til å trives. Vårt mål er derfor å tilby et bredt utvalg av hotellprodukter med høy kvalitet til riktig pris i det skandinaviske markedet. Vår primære målgruppe er hoteller, overnattingssteder og institusjoner. Vi leverer alt fra gjesteartikler, dispensere, minibarer, safer, lamper, baderomsinnredninger, tekstiler, ekstrasenger, skopussemaskiner og stuepike-/bagasjetraller. Er det et produkt du savner? Spør oss - vi skaffer det aller meste av det våre kunder trenger.

 

Vi tenker på miljøet

Hotellene bryr seg om miljøet og det gjør vi også! Vi vil kunne tilby et stadig større utvalg av produkter som er miljømerket og/eller miljøvennlige. For å gjøre dette lettere for våre kunder vil slike varer ha et eget stempel: det Grønne Bladet!